snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht
Filter schließen
Filtern nach:
Tags

Tips en instructies voor haarstyling - Gastvrijheid - Scheren en verzorging

Hier hebben we onze gedachten over het onderwerp hotelrenovatie en -renovatie samengevat. Ook het belang van hotelmeubilair en sanitair
Veiligheid op de eerste plaats: De aardlekschakelaar en de Valera Secure Jet 7600 in één oogopslag Haardrogers zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, maar hoe veilig zijn ze? Het Bundesinstitut für Arbeitsschutz und Arbeitsmedizin (BAuA) heeft dit nader onderzocht. Hun bevindingen kunnen niet worden genegeerd. In dit artikel laten we zien hoe veilig haardrogers zijn.
Duik in de wereld van haarverzorgingsinnovatie met onze nieuwste blogpost! Leer alles over de baanbrekende Valera Swiss Steel haardrogers - van krachtige motoren tot gebruiksvriendelijke hospitality functies en slimme veiligheidsfuncties. Ontdek waarom deze modellen niet alleen staan voor indrukwekkende stylingresultaten, maar ook inspireren met hun technologie en functies. Van push-on/off schakelaars tot thermische zekeringen - ontdek waarom Valera Swiss Steel haardrogers de perfecte keuze zijn voor elke behoefte!"
Maak van je scheerochtend een hoogtepunt met de Bolin Webb Generation scheerset voor mannen! Kies uit de 4 kleuren zwart, grijs, blauw en rood.
Bolin Webb aluminium scheersets bekroond met de iF Design Award 2023
Generatie Zwart
Generatie Grafiet
Generatie Blauw
Generatie Rood

Benen scheren voor mannen

Benen scheren voor mannen- Hoe kunnen mannen het beste hun benen scheren, waar moeten ze op letten? Hoe voorkom je puistjes en puisten?
Safety razor voor vrouwen - Zijn ze nuttig? Voor benen scheren, oksels scheren en intiem scheren? Waar moet ik op letten? Hoe moet ik me scheren? Lees alle info hier.
Wij beantwoorden de vragen: Welke föhn hulpstukken heb je waarvoor nodig? Waar is een verstuiver voor? Wat zijn ondulerende sproeiers? Hoe gebruik je föhn hulpstukken op de juiste manier?

Hoe vind ik het juiste open scheermes?

Rechte scheermessen zijn geweldig en echt klassiek. Maar je moet meer weten over het materiaal van het mesje, de scheerkop en de snede van het scheermesje en ....
Wat zijn de exacte verschillen tussen baard en tondeuse? Zijn er verschillen? Kan ik de tondeuse gebruiken voor de baard?

Belangrijke veiligheidskenmerken van föhns

Belangrijke veiligheidskenmerken en kenmerken die belangrijk zijn bij de aanschaf van een haardroger, vooral in de commerciële sector. Dit zijn de dingen die je moet weten over föhns. Je zou deze voorwaarden moeten kennen.
De eerste echt werkende splinterverwijderaar voor thuisgebruik. Hier kunt u lezen hoe de Splitt Ender van Talavera werkt. Kijk zelf maar.
1 von 2
chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon