snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

Bolin Webb de nieuwe scheersets Generation Zwart Grafiet Blauw Rood

Maak van je scheerochtend een hoogtepunt met de Bolin Webb New Generation scheerset voor mannen!

Maak van je scheerochtend een hoogtepunt met de Bolin Webb Generation scheerset voor mannen! Kies uit de 4 kleuren zwart, grijs, blauw en rood.
In dit artikel lees je waarom je de Generation scheerset voor mannen van Bolin Webb zou moeten aanschaffen.

De nieuwe generatie:

 

Met vijf overtuigende redenen laten we je zien hoe een professionele scheerbeurt met deze set je ochtend kan verrijken. Het moderne en stijlvolle design van de New Generation-scheerset is een lust voor het oog. De Generation scheersets zijn de winnaars van de iF Product Design Award.

Leer technieken om het meeste uit je nieuwe set te halen. Met deze set krijgt u een gids in zes stappen voor het perfecte nat scheren.
Leer hoe je je set goed moet onderhouden en opbergen. 

Conclusie: Maak van je ochtendritueel een plezier met de Generation scheerset van Bolin Webb!

Waarom je een van de 4 Generation scheersets voor mannen van Bolin Webb zou moeten aanschaffen:

Het verbetert je ochtend en garandeert je een perfecte scheerbeurt. De hoogwaardige scheerset is speciaal ontwikkeld voor mannen die waarde hechten aan een professionele en stijlvolle scheerbeurt. Met de Bolin Webb Generation scheerset in 4 kleuren maak je van je dagelijkse routine een hoogtepunt. De scheerset is gemaakt van hoogwaardig aluminium en het moderne design van de set is bekroond met de iF Design Award 2023. Het biedt ook tal van functionele voordelen.

De redenen waarom de Bolin Webb Generation scheerset je ochtend verrijkt: 

Een professionele scheerbeurt kan de ochtend tot een hoogtepunt maken. De Bolin Webb New Generation scheerset voor mannen biedt de perfecte basis. Met de Gillette® Fusion5™ mesjes kun je genieten van een gladde en precieze scheerbeurt.
Dit zorgt voor een aangenaam gevoel op de huid en is tegelijkertijd bijzonder effectief en mild. Het aanbrengen gaat snel en gemakkelijk. Het handvat is ergonomisch en ziet er ongelooflijk stijlvol uit.

Het design van de Generation scheersets - modern en stijlvol.

Het gebruikte aluminium maakt het scheermes licht. Het ligt ergonomisch in de hand. De 4 kleurencombinaties maken de set tot een visueel hoogtepunt in elke badkamer. Kies de juiste kleur naar jouw smaak.

De combinatie van aluminium en een doordacht design zorgt voor een perfecte balans in de hantering van de set. Het handvat ligt comfortabel in de hand en zorgt voor een precieze geleiding van het scheermes op de huid. Het elegante ontwerp maakt de set niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook functioneel overtuigend.

Hier is een gids voor de perfecte natscheerbeurt

 
 1. Maak je gezicht goed nat voordat je scheerschuim aanbrengt. Je kunt je het beste scheren na een warme douche. Professionals leggen een warme handdoek op hun gezicht om de stoppels te verzachten. Klik hier voor de scheercrèmes
 
2. Masseer je scheercrème of -gel in cirkelvormige bewegingen. Dit trekt de snorharen recht. 
3. Ga lichtjes met het scheermes over het gezicht - de mesjes moeten altijd plat op de huid liggen. Werk zonder druk uit te oefenen met de pols. Zorg ervoor dat de hoek tussen het mesje en de huid ongeveer 30 graden is.
4. Begin bij de hals en werk langzaam naar boven.
5. Spoel en reinig: Nadat al het haar is afgeschoren, spoel je je gezicht grondig af - wees voorzichtig:
Gebruik hiervoor koud water! Reinig vervolgens het scheermes onder stromend water of leg het in een warm bad om het te desinfecteren.
6) Breng tot slot een voedende lotion of aftershave aan - je huid wordt optimaal gevoed en gekalmeerd tegelijk!
  
Het belangrijkste bij het onderhoud van je set is om hem na elk gebruik schoon te maken. Spoel alle onderdelen grondig af met warm water en droog ze goed af. De scheerstandaard voor de set is ideaal om op te bergen. Het scheermes staat rechtop, de scheermesjes drogen en liggen niet vochtig. 

De velden met een * zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de voorschriften inzake gegevensbescherming.

chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon