snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht
Filter schließen
Filtern nach:
Tags

Tips en instructies voor haarstyling - Gastvrijheid - Scheren en verzorging

Benen scheren voor mannen

Benen scheren voor mannen- Hoe kunnen mannen het beste hun benen scheren, waar moeten ze op letten? Hoe voorkom je puistjes en puisten?
Safety razor voor vrouwen - Zijn ze nuttig? Voor benen scheren, oksels scheren en intiem scheren? Waar moet ik op letten? Hoe moet ik me scheren? Lees alle info hier.
Wij beantwoorden de vragen: Welke föhn hulpstukken heb je waarvoor nodig? Waar is een verstuiver voor? Wat zijn ondulerende sproeiers? Hoe gebruik je föhn hulpstukken op de juiste manier?

Hoe vind ik het juiste open scheermes?

Rechte scheermessen zijn geweldig en echt klassiek. Maar je moet meer weten over het materiaal van het mesje, de scheerkop en de snede van het scheermesje en ....
Wat zijn de exacte verschillen tussen baard en tondeuse? Zijn er verschillen? Kan ik de tondeuse gebruiken voor de baard?

Belangrijke veiligheidskenmerken van föhns

Belangrijke veiligheidskenmerken en kenmerken die belangrijk zijn bij de aanschaf van een haardroger, vooral in de commerciële sector. Dit zijn de dingen die je moet weten over föhns. Je zou deze voorwaarden moeten kennen.
De eerste echt werkende splinterverwijderaar voor thuisgebruik. Hier kunt u lezen hoe de Splitt Ender van Talavera werkt. Kijk zelf maar.
Hoe werkt een motordroger? Waar moet ik op letten als ik een afzuigkapdroger koop? Alles wat u moet weten over motordrogers, in het bijzonder over de praktische zwevende motorkap voor bij u thuis.
De haardrogers van het Italiaanse cultmerk Elchim, nu ook verkrijgbaar bij Hairstyletools. De topmodellen "8th Sense" en 3900 zijn hier verkrijgbaar.
Wij introduceren de nieuwe premium design scheerserie Modular van Erbe Soligen (Erbe for men). Hoogwaardige materialen in een nobel design kunnen naar wens gecombineerd worden. Alles volgens het motto: Meng uw favoriet.
1 von 2
chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon