snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht
Ondersteuning: +49 331 287 98 335 (ma-vr, 9-17 uur)
Filter schließen
Filtern nach:
Tags

Tips en instructies voor haarstyling - Gastvrijheid - Scheren en verzorging

Hoe vind ik het juiste open scheermes?

Rechte scheermessen zijn geweldig en echt klassiek. Maar je moet meer weten over het materiaal van het mesje, de scheerkop en de snede van het scheermesje en ....
Wat zijn de exacte verschillen tussen baard en tondeuse? Zijn er verschillen? Kan ik de tondeuse gebruiken voor de baard?

Belangrijke veiligheidskenmerken van föhns

Belangrijke veiligheidskenmerken en kenmerken die belangrijk zijn bij de aanschaf van een haardroger, vooral in de commerciële sector. Dit zijn de dingen die je moet weten over föhns. Je zou deze voorwaarden moeten kennen.
De eerste echt werkende splinterverwijderaar voor thuisgebruik. Hier kunt u lezen hoe de Splitt Ender van Talavera werkt. Kijk zelf maar.
Wie arbeitet eine Trockenhaube? Worauf muss ich beim Kauf achten? Alles Wissenswerte rund um Trockenhauben insbesondere um die praktische Schwebehaube für zuhause.
Wir räumen mit dem Missverständnis auf, dass man Babys nicht die Haare föhnen darf.
De haardrogers van het Italiaanse cultmerk Elchim, nu ook verkrijgbaar bij Hairstyletools. De topmodellen "8th Sense" en 3900 zijn hier verkrijgbaar.
Wij introduceren de nieuwe premium design scheerserie Modular van Erbe Soligen (Erbe for men). Hoogwaardige materialen in een nobel design kunnen naar wens gecombineerd worden. Alles volgens het motto: Meng uw favoriet.
Scheermesjes zijn duur en de vervanging is logischerwijs ook schadelijk voor het milieu. Daarom is uw vraag meer dan gerechtvaardigd, hoe u de levensduur van uw natte scheermes kunt verlengen.
Ich zeige Dir, worauf Du beim Kauf Deines Kosmetikspiegels achten solltest ✓ Hochwertige Tipps und Hinweise vom Hospitality Spezialisten Hairstyletools ✓ hier lesen

Tipps für die Haarglättung

Profi-Tipps für die richtige und schonende Haarglättung
1 von 2