snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

Productinnovatie: Split Ender Pro 2 voor minder gespleten punten

Goed verzorgd, gezond uitziend haar is een belangrijk kenmerk van de eigen schoonheid. Echter, hoe langer het haar is, hoe meer het geneigd is om de uiteinden te splitsen. Als u thuis gespleten punten wilt verwijderen, heeft u tot nu toe weinig gelegenheid gehad om dat te doen. Met de nieuwe Split Ender Pro 2 van Talavera is dit nu echter zonder problemen mogelijk en glanst je haar in een nieuw jasje. In onze winkel bieden wij u het originele Talavera product aan in de kleuren rood en zwart. Het is geschikt voor gebruik thuis en hoeft niet te worden behandeld door een kapper. Lees meer over de nieuwe Split Ender Pro 2 en hoe u er gespleten punten mee kunt verwijderen.

Hoe de split ends remover van Talavera werkt

Voordat de gespleten punten worden verwijderd met het nieuwe haarverzorgingsapparaat, moet het haar grondig worden gewassen. Hierdoor worden alle resten van verzorgingsproducten en haarstylingproducten verwijderd. Dit is belangrijk voor het latere gebruik van het apparaat, omdat restanten van verzorgingsmiddelen het succes van de toepassing verminderen. Na het wassen wordt het haar grondig gedroogd. Pas als ze weer helemaal droog zijn, kan de eigenlijke toepassing beginnen. Als u de neiging heeft om het haar te krullen, kunt u het beste het haar rechtop zetten om het gemakkelijker te kunnen hanteren.

Nu wordt de eerste haarlok van de rest van het haar gescheiden en in de Split Ender geplaatst. Dit gebeurt overigens altijd vanaf de haarlijn tot aan de uiteinden. Afhankelijk van het bestaande gespleten uiteinde wordt de haarlok drie of meer keren door het apparaat getrokken. De fijne snijkanten binnenin zorgen ervoor dat het versplinterde haar een paar millimeter wordt afgeknipt, waardoor het haar er veel beter verzorgd en gezonder uitziet. Dit proces wordt herhaald voor het hele haar. Het is belangrijk om geen te dikke draden te kiezen en wat meer tijd te investeren. Bij halflang haar moet een periode van ongeveer 30 minuten worden toegestaan voor het aanbrengen. Bij langer haar of bij haar dat sterk is aangetast door gespleten haarpunten, kan de duur worden verlengd. Het effect is overigens direct na het aanbrengen merkbaar, omdat het haar zijdezacht en gladder aanvoelt.

Klik hier voor de productvideo in ons YouTube-kanaal: hier 

Koop Splitt Ender: snelle verzending in onze online shop

U wilt de voordelen van het apparaat zelf uitproberen, snippers verwijderen zonder de kapper thuis te bezoeken en de nieuwe snipperaar kopen? Kies dan de gewenste kleur van het apparaat in ons assortiment en bestel het met een paar klikken in onze online shop! Wij maken uw levering klaar voor verzending kort daarna en u krijgt uw nieuwe haarverzorgingsapparaat direct thuisbezorgd. Overtuig uzelf van de voordelen van de originele Talavera Split Ender Pro 2!

Trouwens, je kunt natuurlijk de originele Splitt Ender van Talavera krijgen.

Er is een heel scala aan plagiaat op het net, dat natuurlijk niet kan concurreren met het origineel. Dus zorg ervoor dat je het origineel koopt. Wij van Hairstyletoosl garanderen dat wij alleen originele producten verkopen, wij worden uitsluitend geleverd door de fabrikanten of algemene importeurs.

 

De velden met een * zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de voorschriften inzake gegevensbescherming.

Passende Artikel
chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon