snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

Instructies en tips voor safety razor voor vrouwen

Safety razor voor vrouwen

Bestaan ze? Moet ik dames safety razor gebruiken voor het scheren?

Wij denken dat je er op zijn minst even naar moet kijken.

Laten we eerst naar de statistieken kijken. 97% van alle vrouwen scheren onder hun oksels. Meer dan 90% onthaart zijn benen. En zelfs meer dan de helft van het schone geslacht verzorgt het haar in de genitale zone. Naast scheren zijn er nog een aantal andere manieren om te ontharen. Thuis scheren is goedkoop en duurt niet lang. Dat maakt het populair bij de dames.

Wat zijn de voordelen van een Safety razor voor vrouwen??

Kort antwoord: hetzelfde als voor de man. 

Scheermesjes voor scheerap Safety razor zijn goedkoop:

Een mesje kost 20-30 cent. Een mesje voor het systeemscheermes of een wegwerpscheermes kost al gauw €2 per stuk.

Safety razors zijn duurzaam:

Er is geen plastic afval. De wegwerpscheermesjes produceren veel afval, de balans van de systeemscheermesjes is beter, maar ook niet geweldig.

Rechte safety razors leveren superresultaten:

Scheren met het scheermes voor vrouwen wordt snel extreem glad. 

Welk scheerapparaat voor vrouwen is het beste?

De scheermesjes voor mannen en vrouwen zijn hetzelfde. Sommige leveranciers bieden speciale scheermesjes voor vrouwen aan. Dit is voor marketing, niet zozeer voor noodzaak.

Het haar van een vrouw is meestal fijner en dunner dan dat van een man. Een scheermes met een gesloten kam wordt aanbevolen.

Wat dat betekent, kunt u hier lezen:

De scheerbeurt voelt directer aan met een scheermes met een gesloten kam. Huidirritatie komt minder vaak voor en er is minder huidirritatie.

De lengte van het handvat hangt af van uw voorkeuren. Wij raden u aan een halflange of lange steel te gebruiken, vooral voor het scheren van uw benen. Zo kunt u alle zones beter bereiken, vooral bij het scheren van uw benen.

Gebruik een dames safety razors, maar hoe?

Zoals het geschreven staat, bestaat er niet zoiets als een vrouwenscheermes. Hoe u zich met een scheermes scheert, leest u hier in de gebruiksaanwijzing.:

Stap 1 - Plaats het mes

Wij raden u af een torsieschaaf te gebruiken, die agressiever is bij het scheren. Bij een torsievlak is het blad gebogen. Of het nu een vlinderkop is of een scheermes met een schroefkop is voor de scheerbeurt niet van belang. Met de schroefkop, schroef je het mesje in de scheerkop. Bij de vlinder is er een mechanisme dat het blad vasthoudt.

Stap 2 - Verzorg uw huid

Scheren na een douche of bad is ideaal. De poriën zijn dan open en de huid is lekker zacht. Gebruik scheerschuim, scheercrème of scheergel. Het scheermes glijdt beter over de huid en u kunt gemakkelijk zien waar u nog moet scheren.

Stap 3 - De scheerbeurt

Plaats het safety razor tegen de scheerzone in een hoek van 30° ten opzichte van de huid. Trek het scheermes met korte bewegingen over de huid. Strek of strijk het te scheren gebied recht met uw vrije hand. Let op de druk. Scheren met een systeemscheermes vereist een beetje druk. Vermijd dit alsjeblieft met een recht scheermes. Laat het scheermes lichtjes over de huid glijden.

Wees voorzichtig op de meest gevoelige plaatsen, zoals uw knieën of enkels.

Stap 4 - Spoelen

Spoel de geschoren zones af met koud water om alle scheerschuim en vuilresten te verwijderen.

Stap 5 - Zorg goed voor je huid

Verwen uw huid met een verkoelende en voedende lotion of crème. 

Stap 6 - Zorg goed voor uw scheerapparaat

Spoel het scheermes goed af om vuil, scheerschuim en haarresten te verwijderen. Hij vindt het heerlijk als je de scheerkop opent, zodat je hem super schoon krijgt.

Laat het dan goed drogen met de kop naar boven.

Stap 7 - Getimede scheerinterval

Wacht niet te lang met opnieuw scheren. Zoals u al weet van het systeemscheren, is het gemakkelijker te scheren als de haren niet te lang zijn. 

Hoe de genitale zone scheren met een safety razor?

U gaat te werk zoals hierboven beschreven. 

Nog een paar tips:

  • Trek de huid tegen de scheerrichting in
  • De huid strakker maken
  • Bij intiem scheren, gebruik het scheermes zonder druk.
  • Scheren voor of met een spiegel helpt.
  • Wanneer u zich voor de eerste keer scheert, kan de huid geïrriteerd raken. Dit zal snel verdwijnen als uw huid gewend raakt aan het scheren.

Wat is het beste safety razor voor vrouwen?

Wij bevelen een vliegtuig met een gesloten kam aan. Kies een handvat dat middelmatig tot lang is en niet te dik. Dan ligt hij lekker in de hand. Geschikte scheermesjes zijn beschikbaar in de selectie. 

Waar kan ik een safety razor voor dames krijgen?

Vind het perfecte scheermes voor jou bij Hairstyletools. Gebruik onze filter om het scheerapparaat met gesloten kam te vinden dat het best bij u past.

Neem de tijd voor je eerste scheerbeurt en geniet van een schoon geweten. Vanaf nu produceer je geen plastic afval meer en hoef je niet meer naar de wasstudio.

De velden met een * zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de voorschriften inzake gegevensbescherming.

chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon