snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

De nieuwe Valera SWISS STEEL MASTER haardrogers

De ultieme haardrogerervaring:
Ontdek de innovatie van de Valera Swiss Steel modellen

De volledig nieuw ontwikkelde opvolger van de Swiss Metal serie.
Een echte doorbraak in de wereld van haarverzorging is gearriveerd - de Valera Swiss Steel modellen. Deze haardrogers belichamen een combinatie van state-of-the-art technologie en stijlvol design. Alle modellen zijn gemaakt van verchroomd premium staal.

In deze blogpost bekijken we de modellen. De nieuwe motoren die zorgen voor uitstekende prestaties en de modellen die speciaal ontworpen zijn voor de horeca.

Motoren die inspireren: DC vs AC vs Delta-aandrijving

Valera Swiss Steel geeft de voorkeur aan diversiteit als het gaat om motoren. 

Een model met een lange levensduur: De gelijkstroommotor is te vinden in de SWISS STEEL Master DIGITAL-modellen. Het is de krachtigste motor met de langste levensduur tot 10.000 uur.
Deze motor is perfect voor dagelijks gebruik en maakt moeiteloos gebruik van de haardroger mogelijk. De ionische technologie in combinatie met de DC-motor zorgt voor minder pluis en geeft glans aan het haar.

De wisselstroommotor in de Swiss Steel Master is de ideale keuze voor professioneel gebruik en kapsalons. AC-motoren staan synoniem voor duurzaamheid en prestaties. Dit zorgt ervoor dat de haardroger betrouwbaar werkt voor langere droogtijden.
De kracht en duurzaamheid van de wisselstroommotor maken van de Swiss Steel Pro een onmisbaar instrument. De nieuwe wisselstroommotor is lichter en de afmetingen zijn verkleind.

De SWISS STEEL MASTER LIGHT is ideaal voor thuisgebruik.
Met hun Delta-Drive motoren. Ontworpen voor hoge prestatiecijfers met een aanzienlijk lager gewicht.
De SWISS STEEL MASTER LIGHT is verkrijgbaar in de volgende versies:

  • Chrome
  • Black Chrome
  • Gold 

De hospitality revolutie van Valera: Push-On-Off schakelaars en TF modellen

De vintage flair voor hotels. Met de SWISS STEEL serie combineert Valera iconische stalen haardrogers met een tijdloze vorm.
Binnenin vind je de nieuwste technologie. De haardrogers voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen voor de horeca.
Of het nu voor hotels, spa's of zwembaden is.
Valera Swiss Steel gaat een stap verder en voldoet aan de behoeften van de horeca. De modellen met Push-On-Off schakelaars bieden een gebruiksvriendelijke ervaring door aan- en uitschakelen met een simpele druk mogelijk te maken. Deze functie is praktisch en zorgt voor gebruiksgemak. Perfect voor hotels, spa's en andere horecagelegenheden. Dit bespaart energie en voorkomt dat haardrogers onnodig gaan draaien als ze niet in gebruik zijn. Briljante prestaties wanneer je ze nodig hebt en stilte wanneer je ze niet nodig hebt!

De TF-modellen van Valera Swiss Steel zetten een nieuwe standaard in veiligheid en betrouwbaarheid. TF staat voor thermische zekering. Deze modellen hebben een veiligheidsfunctie die voorkomt dat de haardroger oververhit raakt. De thermische zekering zorgt voor een lange levensduur van het apparaat. Het geeft de gebruiker de zekerheid dat de haardroger zelfs bij maximale belasting beschermd is.

Met de TF-modellen vertrouwt Valera op technologie die prestaties en veiligheid naar een nieuw niveau tilt. 

Uitrusting die in bijna alle modellen aanwezig is:

 

  • Diffusor
  • Ionengenerator
  • Koude lucht knop
  • Extra smal ondulerend mondstuk
  • Verwijderbaar metalen filter


Over het geheel genomen zetten de nieuwe Valera Swiss Steel modellen een nieuwe standaard in haarverzorging. Of je nu op zoek bent naar professionele prestaties, gebruiksvriendelijke functies voor het gastengedeelte of een uitgebreide reeks functies, Valera Swiss Steel maakt het drogen van je haar tot een waar genoegen.
Valera Swiss Steel maakt het drogen en stylen van je haar tot een waar genoegen. Bereid je voor op een unieke föhnervaring!


Klik hier voor een overzicht van alle SWISS STEEL MASTER haardrogersDe velden met een * zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de voorschriften inzake gegevensbescherming.

chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon