snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

Föhn hulpstukken, welke en waarvoor?

Föhn hulpstukken zijn praktisch. Met het juiste hulpstuk kunt u thuis flexibele kapsels creëren. Bij sommige haardrogers worden opzetstukken meegeleverd. Wij tonen u welke opzetstukken geschikt zijn voor welke kapsels.  

De bevestiging van de diffuser 

Wat is de juiste naam ervoor? Diffusor of verstuiver? Eigenlijk kun je beide spellingen vinden. Diffuser is de Engelse spelling en diffuser is de Duitse spelling. 

Wat is een diffuser op een haardroger? 

De diffuser is een hulpstuk voor de haardroger met knoppen en gaatjes. Het is vooral bedoeld voor krullende of golvende kapsels en haalt de snelheid uit de luchtstroom. Hierdoor wordt de luchtstroom beter verdeeld naarmate het met hete lucht behandelde gebied groter wordt. Natuurlijke golven en krullen drogen goed op deze manier en vinden een natuurlijke val.
De indirecte warmte van een diffusor haardroger is ook ideaal voor broos haar. De lagere warmte is zacht voor het haar en voorkomt beschadigd haar.

Hoe gebruik je een verstuiver correct?

Gebruik het hulpstuk op de juiste manier om de beste resultaten te bereiken. Kam handdoekdroog haar met een grove kam. Dit zal u helpen knopen te voorkomen. Breng haarverzorgingsproducten aan. Olie voor de punten voedt het haar en maakt het zijdezacht en glanzend. Haarmousse geeft versteviging en volume. Zet de diffuser op de haardroger en föhn je haar op gemiddelde warmte en snelheid. Buig je hoofd voorover en droog eerst je voorste haar. Beweeg de föhn met lichte ronddraaiende en vloeiende bewegingen. 
 
Droog het haar eerst bij de wortels. Goede resultaten kunnen worden bereikt wanneer de uiteinden nog vochtig zijn. Stel de gevoelige punten van je haar niet bloot aan hitte. Als je wilt, definieer de krullen met haarolie.
  

Is de diffuser nuttig voor steil haar??

Zeker ja, als je volume in je haar wilt föhnen. Het gebruik van haarmousse helpt hier.
De hierboven beschreven föhntechniek blijft ongewijzigd. De diffuser wordt op het haar geplaatst en in cirkelvormige bewegingen over de haarlijn bewogen. Een vol volume wordt gecreëerd ondanks fijn haar. De diffuser doet veel voor krullend en steil haar.

 

Waar wordt het mondstuk van de haardroger, ook wel ondoliermondstuk genoemd, voor gebruikt? 

Het effect van de ondolier spuitmond is anders. De uitmonding van de haardroger wordt smaller, de luchtstroom wordt beter gericht. Dit helpt bij het föhnen van het haar over een borstel en bij het steil maken van het haar. Ronde borstels zijn ideaal voor gebruik met een föhnmondstuk. De hitte bouwt zich niet op en is zacht voor het haar. Trek de afzonderlijke lokken over de borstel en droog ze met de hittestraal. Maak de haarlok steil of vorm er een krul in.
Doe het niet zonder opzetstuk - föhnen zonder opzetstuk veroorzaakt kroezen!

 
Als u graag met krulspelden werkt, helpt het gebruik van een droogkapje. De blog over de droogkap vind je hier
 

De velden met een * zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de voorschriften inzake gegevensbescherming.

chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon