snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

Erbe's nieuwe premium design scheerserie nu ook verkrijgbaar bij Hairstyletools

De nieuwe premium design scheerserie van Erbe is nu ook beschikbaar voor kappersgereedschappen. 

De Premium Design serie zijn hoogwaardige scheerartikelen van verschillende materialen en designs, die vrij te combineren zijn volgens stemming en smaak. 

"Stel uw favorieten samen" en maak uw scheerset voor u samen. Combineer de handgemaakte borstels en scheerapparaten naar uw smaak - met bijpassende houder, met of zonder scheerkom. Zo ontstaat uw persoonlijke favoriete set.  

1. scheerkwast:

De scheerkwasten zijn verkrijgbaar in het "Premium Design" assortiment in 3 kwaliteitsniveaus: 

1.1 Zilveren punt

De Silberspitz scheerkwast heeft de hoogste kwaliteit van alle dassenharen. Een bijzonderheid is de zilverglanzende kleurstelling met een zwart lint. Het kan een bijzonder rijk schuim produceren. Het is geschikt voor de zeer gevoelige huid met een neiging tot irritatie. 

1.2 Dassenhaar

Het haar zorgt voor een optimale schuimvorming en een aangenaam massage-effect op de huid. Het is steviger en donkerder dan de hoogwaardige Silberspitz scheerkwast. Zoals elk dassenhaar is het waterafstotend, elastisch, robuust en duurzaam. 

1.3 Kunststoffen

De synthetische scheerkwast heeft een puur veganistische kwaliteit. Het lijkt in kleur en zachtheid op de natuurlijke penselen en heeft eveneens goede gebruikseigenschappen. Deze borstel kan worden gebruikt om een al even romig scheerschuim op te zwepen.

 

2. scheermesjes

2.1 Gillette Fusion

Het 5-bladige systeem zorgt voor een nauwkeurige en huidvriendelijke scheerbeurt. 5-bladige scheerbladen, die nog smaller geplaatst zijn dan bij de Mach3, helpen de druk op de afzonderlijke bladen te verminderen en maken het scheren nog aangenamer.

 

2.2 Gillette Mach3

Het mesjessysteem zorgt voor een grondige scheerbeurt met minder huidirritatie. Een Lubra strip zorgt voor een soepel glijden en beschermt tegen huidirritaties, terwijl de Skin Guard de huid strakker maakt voor een optimale scheerbeurt en het haar voorbereidt op het scheren.

 

2.3 Traditie

De traditie van het scheermesje maakt gebruik van een scheermesje dat slechts een beetje uit het vliegtuig steekt om grote snijwonden te vermijden. Daarom wordt het scheermes ook wel een veiligheidsscheermes genoemd.

 

ERBE heeft 6 exclusieve designseries in verschillende vormen, materialen, kleuren en kwaliteiten gecreëerd:

 

Premium design Berlijn (klik hier voor de serie)

gemaakt van roestvrij staal, noten, eiken, esdoorn, esdoorn en aluminium

Berlijn - de moderne, traditionele stad die zijn naam gaf aan de scheerapparatenreeks "Erbe Premium Design Berlin". Moderne, heldere vormen en duurzame, beproefde materialen zoals roestvrij staal, gecoat aluminium en de fijnste houtsoorten bekoren in deze "Made in Solingen Collection".

Premium design Milano (klik hier voor de serie)

wengéhout, olijfhout en geraffineerd metaal

In de winkel- en modemetropool in Noord-Italië is de inspiratie voor deze edele serie in klassiek-moderne vormgeving geboren. De handgrepen, die goed in de hand liggen, zijn gemaakt van kostbaar hout of van hoogwaardig, verfijnd metaal.

Premium design Parijs (klik hier voor de serie)

Fijn haar in wit en zwart

Termen als exclusief en extravagant beschrijven de stad van de liefde, evenals de kenmerken van deze serie "Erbe Premium Design Paris". Kostbare harsen in zwart en wit als de beste materialen van de conisch gevormde handgrepen in combinatie met hoogglanzend verfijnd metaal.

Premium ontwerp Wenen (klik hier voor de serie)

Olijfhout en kostbare hars in zwart

de historische schoonheid van Wenen in verband met de traditionele elegantie van de serie "Erbe Premiumdesign Vienna". De gebruikte materialen voor de handgrepen zijn kostbare houtsoorten of aantrekkelijke, zwarte edelharsen in ergonomische vorm.

Premium design Barcelona (klik hier voor de serie)

kostbare hars in zwart

Passend bij de jonge, levendige stad van pure joie de vivre - de moderne serie "Erbe Premium Design Barcelona". De stijlvolle, ergonomisch gevormde handgrepen zijn gemaakt van kostbaar hars in tijdloos modern zwart.

Premium design New York (klik hier voor de serie)

Geraffineerd metaal en edelhars in zwart

Pulserend leven en dynamisch leven Energie, glamour en glamour - dat is New York - gaan samen met de gelijknamige scheerapparatenreeks "Erbe Premium Design New York".

Toegepaste materialen zoals titanium, verfijnd, hoogglanzend metaal of tijdloos moderne, zwarte edelharsen resulteren in een nobel design met heldere lijnen.

De velden met een * zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de voorschriften inzake gegevensbescherming.

Passende Artikel
chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon