snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

Tips voor het steilen van het haar

Voorbereiding

Als je weerbarstig, krullend of pluizig haar hebt, kan een stijltang een wondermiddel zijn om je manen te temmen.

Maar je moet verantwoordelijk en voorzichtig zijn met je haar. De hitte van je stijltang zal de structuur van je haar tijdelijk veranderen. Na enige tijd zal uw haar terugkeren naar zijn oorspronkelijke positie.

Wees eerlijk tegen jezelf en je haar. Analyseer uw haar: is het droog of gespleten? Gebruik geen stijltang op zeer beschadigd haar.

Is je haar glad en steil? Dan is er niets dat je tegenhoudt om een stijltang van goede kwaliteit te gebruiken.

Om uw haar voor te bereiden op het steilen, raden wij u aan een vochtinbrengende shampoo te gebruiken, gevolgd door een conditioner, kuur of conditioner.

Als u uw haar direct na het wassen wilt steilen, zorg er dan voor dat u uw haar föhnt op een koele, halfdroge stand, aangezien het haar gevoelig is voor buigen als het nat is.


De juiste stijltang

Klik hier om de juiste stijltang voor uw behoeften te vinden.


Hittebescherming

Er zijn een aantal hittebeschermende sprays die een buffer vormen tussen het haar en de stijltang, waardoor een sterke temperatuurstijging wordt voorkomen.

Rechtzetten

Nadat je stijltang zijn werktemperatuur heeft bereikt, neem je je haar - lok voor lok - en trek je het door van de wortels tot de punten. De streng moet 2-4 centimeter dik zijn.

Trek de streng nooit naar beneden. Op die manier verliest uw haar zijn structuur en loopt het het risico dat het rafelig en futloos naar beneden hangt. Zorg er dus voor dat je de streng horizontaal van je hoofd af houdt.

De velden met een * zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de voorschriften inzake gegevensbescherming.

chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon