snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

Op welke leeftijd moet je baby's haar föhnen?

 

Vanaf welke leeftijd is het toegestaan om baby's haar te föhnen?

Een wijdverbreide misvatting die al heel lang bestaat, is dat moeders denken dat ze het haar van hun baby niet mogen föhnen. De hoofdhuid van een pasgeboren baby is natuurlijk zeer gevoelig en heeft speciale bescherming nodig.
Een 2000 W föhn op volle toeren mag niet gebruikt worden op uw geliefde kroost. Gewone haardrogers worden vaak te heet voor de hoofdhuid van baby's. Ook vinden baby's de sterke luchtstroom en het harde geluid vaak beangstigend.
Maar omdat het soms belangrijk is uw baby niet met vochtig haar naar bed te brengen of het in de winter niet mee naar buiten te nemen, zijn er föhns die speciaal ontworpen zijn voor de hoofdhuid en de behoeften van baby's.
Deze haardrogers voor baby's drogen het haar niet zo heet, gebruiken alleen zachte luchtstromen en zijn stiller dan conventionele haardrogers. Bij Hairstyletools vertrouwen we op de Swiss Bebe van Valera, een babyföhn met een warme luchtstroom van 45°C met een zachte bries van slechts 10l/s met 2 temperatuurschakelcombinaties voor de luchtstroom en een veiligheidsschakelaar ON/OFF. De Bebe wordt in Zwitserland volgens hoge normen vervaardigd, het is geen goedkope Aziatische import.
Trouwens, veel kinderen houden van föhnen!!! En niet alleen op het haar, maar op het hele naakte lichaam. U kunt de warme stand instellen en dan föhnen vanaf ongeveer 40 cm. Of je kind nu van een zachte of een hardere wind houdt, je moet het uitproberen. Als u naakt föhnt, moet u ervoor zorgen dat een gemakkelijk neergeslagen stroom urine niet in contact komt met de föhn. Anders draait u de baby gewoon op zijn buik om te föhnen.
Als u alleen het haar wilt föhnen, moet u uw kind eerst aankleden en veilig neerzetten. Je kind zal je laten merken dat het je op je gemak stelt.

De velden met een * zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de voorschriften inzake gegevensbescherming.

Passende Artikel
TIPP!
chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon