snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

Hoe verlengt u de levensduur van mijn scheermes?

Hoe verlengt u de levensduur van mijn scheermes? 
Ontzien

Wanneer je je scheermesjes langer wilt gebruiken, helpt het als je je baardharen zachter maakt. Dit bereik je door je haren voor het scheren met Pre Shave producten te behandelen, waardoor ze zachter worden. Als je echt professioneel te werk wilt gaan, bedek je je gezicht van tevoren met een warme, natte handdoek om de haren zachter te maken. Scheren na het douchen heeft een vergelijkbaar effect.

Reinigen

Het is belangrijk om ervoor te zorgen, dat je scheermes altijd schoon is. Van oudsher wordt daarvoor een afwetriem voor schermessen gebruikt. Hierbij wordt het mesje naar achter toe plat en met lichte druk over het leer getrokken. Hiermee worden bramen gericht en de kling gepolijst. Een moderne nieuwe ontwikkeling voor scheersystemen en wegwerpscheermesjes is de Razorking Blade Sharpener. Bij deze messenslijper wordt de kling eveneens tegen de scheerrichting in over de oppervlakte van de Razorking getrokken. Maak de Razorking van tevoren een beetje nat met scheerschuim of scheergel. 

Inoliën

In een aantal gidsen kun je daadwerkelijk de tip vinden om het mesje naar behoren in te oliën. Een traditioneel middel uit Japan is hier camellia olie, dat al eeuwenlang voor het onderhoud en de bescherming van zwaarden en messen wordt gebruikt. Als je het ons vraagt, is dit voor scheersystemen en wegwerpscheermesjes het equivalent van met een kanon op een mug schieten. 

Drogen

Het is zeer belangrijk om het scheermes boven de wasbak uit te schudden en daarna met de scheerkop naar boven neer te zetten of op te hangen. Hiervoor zijn speciale scheermeshouders zeer geschikt. Laat in ieder geval het scheermes nooit op een vochtige plek liggen.

De velden met een * zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de voorschriften inzake gegevensbescherming.

chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon