snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

Dovo Solingen Open scheermes 5/8" carbon | Bergischer Löwe Buffelhoorn

€ 299,99 *

inclusief BTW, plus verzendkosten

Onmiddellijk klaar voor verzending, in 2-3 werkdagen met u

  • 5510518
  • 10581193 | 3580
  • Voordelen

    • Gratis levering bij bestellingen boven de € 100,-
    • Verzending binnen 24 uur *
    • 30 dagen geld terug garantie
Dovo open scheermes 5/8" carbon | Bergischer Löwe Buffelhoorn Het DOVO open scheermes 3... mehr

Dovo open scheermes 5/8" carbon | Bergischer Löwe Buffelhoorn

Het DOVO open scheermes 3 in 5/8 inch draagt de bijnaam "Bergischer Löwe" en behoort tot het beste van het beste met zijn Spaanse kop, het fijn bewerkte lemmet versierd met goud en de edele handvat schalen. Als eerbetoon aan onze geboortestreek en zijn geschiedenis, siert de leeuw als heraldisch dier elk van de handgemaakte scheermessen. De onderzijde van het handvat is gegroefd voor een maximale grip.

MATERIAAL

Dit scheermes is gemaakt van koolstofstaal met de materiaalaanduiding 1.2210, beter bekend als zilverstaal. Om een hardheid van ongeveer 61 HRC te bereiken, wordt het materiaal verhit tot meer dan 1000 graden en dan onmiddellijk afgekoeld met een speciale olie. De daaropvolgende harding bij ongeveer 200 graden geeft het blad elasticiteit en taaiheid. De ornamenten worden gemaakt door ze te bedekken met 24-karaats goud.

MATERIAAL HANDVAT

Koeienhoorn is een bijzonder edel materiaal en daarom bij uitstek geschikt om het handvat van de BERGIANSE LEUGEN te vormen. Elk deel van het handvat heeft een eigen nerf en een uniek kleurenspel. In een omslachtig proces wordt de Afrikaanse hoorn in vorm gebracht om vervolgens in een volgende bewerkingsstap uitvoerig te worden gepolijst. Tenslotte wordt het unieke stuk verschillende malen fijn gepolijst.

HOLLE ZANDEN

De Spaanse scheerkop is een uitgebreid ontworpen kopvorm van scheermessen. Wat deze kop zo bijzonder maakt, is dat hij hol van vorm is met een licht afgeronde punt. Deze afronding maakt het gemakkelijker om zelfs complexe passages rond de oren, neus en kuiltjes te scheren. Een dergelijk ontwerp biedt u hoge precisie zonder dat u een minimum aan veiligheid hoeft op te offeren.

BLADBREEDTE

Scheermessen in de maat 5/8 inch zijn echte allrounders en kunnen elke taak rond de klassieke natte scheerbeurt met vlag en wimpel doorstaan. Het mesje is relatief zwaar en kan daardoor soepel over uw huid glijden zonder veel druk uit te oefenen. Tegelijkertijd is hij nog beweeglijk genoeg om de technisch veeleisende passages rond neus, oren en kin te kunnen beheren.

Omvang van de levering: Metallbox blau, Rasiermesser
Materiaal : Kohlenstoffstahl 1.2210, verziert mit 23 Karat Gold
Materiaal handvat: Afrika Rindenhorn
Beschrijving van het blad: bunter Rücken, Daumenloch, Hohlspiegel, Spanischer Kopf
Gesneden mes: vollhohl
Breedte van het blad: 5/8"
Afmetingen: 15,8cm x 2,3cm x 1,1cm
Aanvullende links naar "Open scheermes 5/8" carbon | Bergischer Löwe Buffelhoorn"
Laatst bekeken
chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon