snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

Dovo Solingen Open scheermes 5/8" carbon | Barbarossa Olijfhout

€ 199,00 *

inclusief BTW, plus verzendkosten

Onmiddellijk klaar voor verzending, in 2-3 werkdagen met u

  • 5510514
  • 10580086 | 46581
  • Voordelen

    • Gratis levering bij bestellingen boven de € 100,-
    • Verzending binnen 24 uur *
    • 30 dagen geld terug garantie
Dovo open scheermes 5/8" carbon | Barbarossa Olijfhout De DOVO Barbarossa in 5/8 inch is... mehr

Dovo open scheermes 5/8" carbon | Barbarossa Olijfhout

De DOVO Barbarossa in 5/8 inch is ontworpen om aan de behoeften van barbiers en baarddragers te voldoen. Het bijzondere aan dit scheermes is het korte lemmet. Dit is bijzonder wendbaar en nauwkeurig te begeleiden. Zo kan de gebruiker zijn baardpracht en -contouren met millimeterprecisie in vorm brengen. Een visueel hoogtepunt is de fijne gravure van de beeltenis van de beroemde baarddrager, keizer Barbarossa.

MATERIAAL

Dit scheermes is gemaakt van koolstofstaal met de materiaalaanduiding 1.2210, beter bekend als zilverstaal. Om een hardheid van ongeveer 61 HRC te bereiken, wordt het materiaal verhit tot meer dan 1000 graden en dan onmiddellijk afgekoeld met een speciale olie. De daaropvolgende harding bij ongeveer 200 graden geeft het blad elasticiteit en taaiheid.

MATERIAAL HANDVAT

Olijfhout is een uniek materiaal van de natuur. Het is harder dan inlands eiken- of beukenhout en vertoont een hoge weerstand tegen schimmels. Zelfs onbehandeld wordt olijfboom al gekenmerkt door een bovengemiddelde weerstand tegen water, waardoor het natuurlijk het perfecte materiaal is voor scheermesjes, scheerkwasten en scheermesjes.

HOLLE ZANDEN

Bij de holle slijping wordt het scheermes concaaf geslepen van de achterkant naar de snijkant. Dit ontwerp combineert een grote flexibiliteit met een hoge longitudinale torsiestijfheid. De mesdynamiek zorgt voor een glad scheerresultaat, vergezeld van een zeer karakteristiek geluid, dat ontstaat door het zwaaien van het scheermes op de haarpartij.

MESBESCHRIJVING

De Spaanse scheerkop is een uitgebreid ontworpen kopvorm van scheermessen. Wat deze kop zo bijzonder maakt, is dat hij hol van vorm is met een licht afgeronde punt. Deze afronding maakt het gemakkelijker om zelfs complexe passages rond de oren, neus en kuiltjes te scheren. Een dergelijk ontwerp biedt u hoge precisie zonder dat u een minimum aan veiligheid hoeft op te offeren.

BLADBREEDTE

Scheermessen in de maat 5/8 inch zijn echte allrounders en slagen met vlag en wimpel voor elke taak rond de klassieke natscheerbeurt. Het mesje is relatief zwaar en kan daardoor soepel over uw huid glijden zonder veel druk uit te oefenen. Tegelijkertijd is hij nog beweeglijk genoeg om de technisch veeleisende passages rond neus, oren en kin te kunnen beheren.

Omvang van de levering: Metallbox blau, Rasiermesser
Materiaal : Edelstahl 1.4034
Materiaal handvat: Olivenholz
Beschrijving van het blad: Doppelansatz, Erl einseitig geführt, Spanischer Kopf
Gesneden mes: vollhohl
Breedte van het blad: 5/8"
Afmetingen: 14,5cm x 2,4cm x 1,1cm
Aanvullende links naar "Open scheermes 5/8" carbon | Barbarossa Olijfhout"
Laatst bekeken
chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon