snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

Wat moet ik weten over haardrogers?

Waar moet ik op letten bij de aankoop? Welk apparaat is het juiste voor mij? 

Drogende mutsen uit de kapsalon. Ze zijn verkrijgbaar als staande, aan de wand gemonteerde of zwevende eenheden.

Hoe werken droogmutsen?

Het droogkapje blaast warme lucht zacht en gelijkmatig op het haar. Hij doet dit met een veel lagere luchtstroom dan een haardroger en werkt dus zachter en aangenamer voor uw haar. U kunt uw haar in de gewenste vorm stylen, zelfs als het nat is. Het haar dwarrelt niet rond in de luchtstroom. De haardroger is dus een briljante aanvulling op krulspelden. Hier hebben we de "The O" van Cloud Nine of de Quick 24 Plus van Valera in ons assortiment.

Conclusie: Hoewel het droogproces iets langer duurt dan met een professionele haardroger, is het zachter voor je haar.

Drijvende motorkappen zijn bijzonder geschikt voor gebruik in huis. Ze kunnen plaatsbesparend worden opgeborgen. Drijvende mutsen zijn meestal lichte, stoffen mutsen die gewoon over het hoofd worden getrokken. Na gebruik kunnen ze gemakkelijk in de kast worden opgeborgen.

Het mooie van zwevende motorkappen is dat de gebruiker flexibel blijft. Als het snoer lang genoeg is, kunt u nog steeds mobiel zijn terwijl u zich droogt in de buurt van een stopcontact. U kunt nog steeds werken of ontspannen in uw leunstoel.

Droogmutsen met ionische technologie zorgen er bovendien voor dat het haar nog zachter droogt en een antistatisch effect voorkomt rondvliegende haren. 

Voordelen van droogmutsen

In tegenstelling tot haardrogers werken motorkapdrogers met een zachte luchtstroom en vernietigen zij niet het beoogde kapsel of de krullen die erin zijn gedraaid. 
Ze werken met zachte warmte, die zacht is voor het haar. Dit maakt ze ideaal voor dagelijks gebruik zonder je haar op lange termijn te veel te belasten. 
Bonnetdrogers met ionische technologie zijn nog zachter voor je haar en drogen sneller dan die zonder ionische technologie. 
Kapjes die over het haar kunnen worden getrokken, zorgen voor een zekere mate van mobiliteit. Statische föhnmutsen bieden dit niet. 
 
Drijvende mutsen zijn gemakkelijk mee te nemen op reis. Zo kunt u uw haar voorzichtig blijven drogen, zoals u thuis gewend bent. Veel drijvende mutsen worden geleverd met een praktische opbergtas.
 

Waar moet je op letten als je een droogkap koopt?

De drijvende motorkap moet temperatuur/luchtstroom-schakelcombinaties hebben, zodat u het droogproces specifiek aan uw behoeften kunt aanpassen. Dun haar verdraagt minder hitte, dik haar meer. Elke hoofdhuid verdraagt warmte anders.
Een lang koord om uw ruimtelijke flexibiliteit tijdens het droogproces te vergroten.
De motorkap moet een koude stand hebben. U kunt het gebruiken om uw haar te fixeren na het drogen om het een extra lange hold te geven.
De bonnet moet ionische technologie hebben om het antistatische effect van rondvliegend haar te voorkomen.
Een opbergtas is praktisch en moet worden bijgeleverd. De zak kan de motorkap beschermen tegen kreuken, scheuren of vouwen en hem veilig bewaren.
 

Hoe gebruik je je zweef droog motorkap

Vouw eerst je motorkap helemaal open. Controleer of er geen vouwen, scheuren of kreuken zijn om een veilige werking te garanderen.
Doe dan de motorkap op zonder de motor aan te zetten. Al het haar moet onder de kap en alleen je gezicht mag uitsteken.
Zodra de motorkap comfortabel op zijn plaats zit, moet u ervoor zorgen dat de motoren en de bedieningsorganen vrij langs uw torso hangen. Er mag geen kleding of haar voor de motoren zitten, zodat ze de lucht kunnen aanzuigen.
Zet de motorkapdroger aan en wacht tot de motorkap volledig is opgeblazen.
Wanneer u uw motorkapdroger voor het eerst gebruikt, zet hem dan pas op maximumtemperatuur wanneer de motorkap volledig is opgeblazen.
Wacht tot je haar helemaal droog is.
Zet ten slotte de koude stand ongeveer 10-12 minuten aan om uw kapsel te fixeren, indien beschikbaar. Dit geeft je haar extra stevigheid en zorgt ervoor dat je style langer houdt.
Als u uw haardroger wilt opbergen en opbergen, wacht dan tot de haardroger helemaal koud is voordat u hem opbergt.  

Schoonmaken van de zwevende motorkap

Dompel de motorkap niet onder in water, trek eerst de stekker uit het stopcontact en veeg de motorkap en de motoren voorzichtig af met een vochtige doek. Gebruik hiervoor a.u.b. geen scherpe huishoudreiniger.

Voordelen van droogmutsen

 

De velden met een * zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de voorschriften inzake gegevensbescherming.

chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon