snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

Verschillen-haartrimmer-en-baardtrimmer

Natuurlijk werden de tondeuses eerst ontwikkeld en gebouwd voor andere gebruiksdoeleinden. Tondeuses zijn, zoals de naam al zegt, bedoeld voor het knippen van haar, terwijl baardtrimmers worden gebruikt voor het trimmen van baarden van allerlei soorten.

In feite verschilt hoofdhaar aanzienlijk van baardhaar. Baardhaar is dikker en sterker, en daarom zijn de messen van baardtrimmers sterker en krachtiger dan die van haartrimmers. Hoofdhaar is over het algemeen dunner en daarom zijn de messen van haartrimmers iets anders ontworpen.

Naast de verschillende messen verschillen de toestellen ook in grootte en opzetstukken.

Aangezien het trimmen, scheren of trimmen met een bad soms millimeterprecisie vereist, zijn de opzetstukken meestal smaller dan die van de tondeuse. Baardtrimmers hebben meestal een opzetbreedte van 25-35 mm, waardoor nauwkeurig op de baard kan worden gewerkt.

De opzetstukken zijn ook dunner en gewoonlijk veel fijner van schaal om individuele partij links mogelijk te maken. De opzetstukken maken trimmen tot op de millimeter mogelijk, vooral voor korte baardstijlen.

Tondeuses hebben bredere opzetstukken, meestal tussen 30 en 60 mm. De opzetstukken zijn niet zo fijn gegradeerd, maar gaan tot 18 mm en hoger.

Bij Hairstyletools kunt u tondeuses en baardtrimmers van hoge kwaliteit van de volgende merken krijgen

Wahl uit Duitsland
Valera uit Zwitserland
Andis uit de VS

Alle 3 fabrikanten zijn bedrijven met een decennialange traditie en producten van hoge kwaliteit voor de professionele sector. Ze behoren tot de beste tondeuses en baardtrimmers op de markt.

Professionele tondeuses worden gekenmerkt door duurzame messen en een robuuste en stabiele afwerking van de toestellen, die een lange levensduur van de tondeuses mogelijk maken.

De velden met een * zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de voorschriften inzake gegevensbescherming.

chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon