snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht
Filter schließen
von bis
 
3 von 3
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
BUNDLE
Pre-Scheercreme protective -blue-100 ml
Proraso Pre-Scheercreme protective -blue-100 ml
Proraso Pre-Scheercreme protective -blue- 100 ml Proraso's Pre-Shave Cream Protective-BLUE bereidt uw huid perfect voor op het scheren. Met natuurlijke extracten, aloë en vitamine E, hydrateert het de baardharen en beschermt het de huid...
Inhoud 100 ml
€ 8,95 *

Onmiddellijk klaar voor verzending, in 2-3 werkdagen met u

3 von 3

Produkte von Proraso

Proraso

EEN IDEES LAB.

Het is 1948: een klein Florentijnse laboratorium experimenteren met formules die werken, nieuwe producten bestuderen. Het is een tijd van innovatie en verandering, een tijd om te vertrouwen in de toekomst en in een klein bedrijf dat zij willen groeien. Dit was het jaar van de Pre and After Shave Cream, die verrast was met zijn frisheid en werkzaamheid: het werd eerst omarmd door Italiaanse kappers en vervolgens door een steeds groeiend aantal huishoudelijke shavers. De manier van scheren veranderde in een Italië die wilde veranderen.

EVOLUTIE VOLGENS TRADITIE.
De laboratoria van Proraso creëren producten die de test van de tijd voordoen, de passerende trends overdenken en klassiek worden. Na verloop van tijd worden onze formules, gebaseerd op natuurlijke en vertrouwde ingrediënten, verrijkt en verbeterd, onze verpakking is verfrist en nieuwe productlijnen winnen over nieuwe bewonderaars. Maar het onderliggende principe blijft dat door Piero Martelli en later door zijn zoon Ludovico werd gedefinieerd: om professionele, kwalitatief hoogwaardige producten te creëren die een aangename en onberispelijke shave, in de kapperswinkel en thuis leveren.

Laatst bekeken
chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon