snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

Elchim Haardroger nu ook beschikbaar voor Hairstyletools

Elchim since 1945 made in Italy

De föhnspecialist voor kappers. 

Elchim heeft de eerste "professionele" föhn uitgevonden en verkocht. Sinds 1945 is de Elchim föhn speciaal ontworpen voor kappers om uitzonderlijke resultaten te garanderen, de droogtijden te verkorten en bovenal de glans en gezondheid van het haar te garanderen. Elchim föhns zijn tot in het kleinste detail doordacht, ontworpen voor maximale ergonomie en lichtheid en vervaardigd met de nieuwste technologie om vanaf het begin een perfecte look te creëren. Elchim vond de "8th Sense" uit, de eerste elektronische haardroger.
Een unieke technologie genaamd "8th Sense" maakt het mogelijk om de temperatuur en snelheid van de lucht in oneindige combinaties aan te passen aan alle haartypes. Elchim gebruikt alleen Italiaanse componenten van hoge kwaliteit. De wisselstroommotoren garanderen meer dan 2.000 bedrijfsuren. Alle kunststoffen zijn duurzaam en slagvast. 

Elchim 8th Sense

De föhn voor iedereen.

Er zijn 8 haartypes en elk type vereist een bepaalde luchtstroom en temperatuur. 8thSense is de eerste föhn die geschikt is voor alle acht beschikbare haartypes, van dik haar tot dun haar, van zeer gevoelig, fijn babyhaar tot breekbaar en beschadigd haar. Met één druk op de knop kan de 8thSense droger de temperatuur en luchtstroom in oneindige combinaties regelen. 8thSense is stil, krachtig en gevoelig. Iedere professionele kapper weet direct dat zo'n föhn nog nooit eerder heeft bestaan. 

Klik hier voor de 8th Sense-serie

 

Healthy Hair (3900er Serie)

Het doel van Elchim is het creëren van gezondheid en welzijn voor kappers en hun klanten door middel van lichtgewicht, uitgebalanceerde, stille, efficiënte, efficiënte, ionische en keramische technologieën. Door gebruik te maken van de Healthy Hair lijn in de 3900 serie, krijgt u de meest ergonomische professionele tools die vandaag de dag beschikbaar zijn, en met de modernste technologie om de haarfollikels af te sluiten en de haarfollikel intact en glanzend te houden.

Klik hier voor de 3900-serie

In twee woorden:

gezond haar.

 

De velden met een * zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de voorschriften inzake gegevensbescherming.

chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon