snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht

De juiste cosmeticaspiegel kiezen

Is de keuze van de juiste cosmeticaspiegel belangrijk? Wij denken JA! De make-upspiegel is de eerste vereiste voor een mooie make-up of een grondige scheerbeurt. Daarom is de ijdelheid spiegel niet alleen iets voor ons meisjes, maar ook voor de jongens. De make-upspiegel kan optimaal aan uw wensen en behoeften worden aangepast. Naast een goed verzorgde huid of een scherp mes, is een make-up spiegel zeker belangrijk. De basisvoorwaarde voor een goed begin van de dag. Zo kunt u er zeker van zijn dat u met een perfecte make-up of een verzorgde scheerbeurt de deur uitgaat.

Waar moet je op letten als je een spiegel koopt? Hier volgt een overzicht van de belangrijkste criteria: 

1. hij licht

Hier is een eerlijke beoordeling van uw badkamer belangrijk voor het kiezen van uw badmeubel spiegel. Is het helder genoeg? Dan is een onverlichte spiegel voldoende. Maar als het niet helder genoeg is of de kleurtemperatuur van uw badkamerverlichting niet optimaal is, ga dan altijd voor een verlichte make-up spiegel. Een verlichte schoonheidsspiegel of wandspiegel voor uw badkamer is verkrijgbaar met verschillende soorten verlichting.

Verlichte spiegels met LED-verlichting zijn gebruikelijk. Ze produceren een licht dat lijkt op daglicht en optimaliseren dus de make-up voor buiten. Het is geweldig om een lichtbron met verschillende kleurtemperaturen te hebben. Zo kunt u uw make-up ook 's avonds optimaal afstemmen op de warme binnenverlichting. De vraag - welk licht is geschikt voor make-up - is dus niet zo gemakkelijk te beantwoorden.

Nu de definitieve beslissing over het licht: waar haal ik de elektriciteit vandaan? Het is natuurlijk geweldig als uw badkamerontwerp u de mogelijkheid biedt om een 220-volt spiegel aan te sluiten. Dan wordt de vraag snel uitgelegd:
Wat is een directe verbinding? In dit geval wordt de spiegel, of beter gezegd de spiegelverlichting, rechtstreeks op het lichtnet aangesloten. Er is geen stekker en een stopcontact is niet nodig.
Zeurt je partner omdat hij de tegels niet van de muur wil halen om een nieuwe stroomkabel te leggen? Er zijn make-up spiegels met verlichting op batterijen om de rust in huis te bewaren.

Klik hier voor spiegels met licht

Klik hier voor spiegels zonder licht 

2. De vorm

Er kan een ruw onderscheid worden gemaakt tussen rechthoekige en ronde ijdelheidsspiegels. Ronde, verlichte make-upspiegels met rondom verlichting zijn geweldig voor ons meisjes. Ze verlichten je gezicht perfect. Maar de designtaal van uw badkamer past misschien niet bij uw spiegel? Ronde badkamermeubels zijn zeldzaam en de wandspiegel is nogal hoekig? Dan is een vierkante of rechthoekige spiegel voldoende. De jongens kunnen toch goed overweg met een vierkante spiegel..

Klik hier voor de vierkante spiegels

Klik hier voor de ronde spiegels 

3. De uitbreiding

Belangrijke vraag: Welke vergroting moet een cosmeticaspiegel hebben? 
Cosmeticaspiegels met vergroting (daarom vergrotingsspiegels genoemd) zijn zeer geschikt voor werkzaamheden waarbij precies moet worden gewerkt. Dit omvat ook het epileren van wenkbrauwen of het tekenen van eyeliner. Make-upspiegels zijn meestal verkrijgbaar met een vergroting van 3x, 5x en zelfs tot 10x. Soms vragen mensen naar schoonheidsspiegels met 20x of 30x vergroting. Een dergelijke vergroting is ongewoon en niet nuttig. Om het algemene resultaat te zien, raad ik u aan om in de normale badkamerspiegel te kijken. Dat is de reden waarom sommige spiegels aan beide zijden gespiegeld zijn. Eén kant zonder vergroting voor het totaalresultaat, de andere kant met vergroting voor de details.
Een goed uitgeruste badkamer moet een vergrotende spiegel hebben, bij voorkeur een vergrotende spiegel met licht. 
 

4. De beugel

U vindt ijdelheidspiegels in verschillende houders:

  • Wandspiegel
  • Standspiegel
  • Spiegels met zuignap
  • om te lijmen of met magneten.

Alle schoonheidsspiegels hebben voor- en nadelen. De eenvoudigste zijn de staande spiegels. Ze hoeven niet te worden gemonteerd. Zij moeten echter stevig staan en niet in de weg zitten. Als de standspiegel ook verlicht is, mag de stroomkabel niet in de weg zitten. 

Opplakbare vergrootspiegels zijn ook erg praktisch. Boren is niet nodig, en het zit niet in de weg. Als het niet aan de badkamerspiegel vastzit, kan het altijd worden verwijderd zonder een spoor na te laten. 

Heb je je favoriete plek al gevonden? Prachtig, als compromis tussen wand- en standspiegel, kan de cosmeticaspiegel met telescooparm, de telescopische spiegel, ook dienen.

 

Hier vindt u onze cosmeticaspiegels. Gebruik de filter om de spiegel te vinden die aan uw wensen voldoet.

De vorm

 

De velden met een * zijn verplichte velden.

Ik heb kennis genomen van de voorschriften inzake gegevensbescherming.

Passende Artikel
chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon