snelle levering
Korte levertijd, ca. 3-5 werkdagen
30 dagen herroepingsrecht
Filter schließen
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Für die Filterung wurden keine Ergebnisse gefunden!
MVP tondeuse 63225
Andis MVP tondeuse 63225
andis MVP tondeuse 63225 andis MVP tondeuse, de high-performance tondeuse voor alle haartypes, of nat of droog, met afneembare scheerkop Hoge snelheid is sneller voor het knippen van dik haar - Afneembaar roestbestendig mes maat 000 (2,4...
€ 229,00 *

Onmiddellijk klaar voor verzending, in 2-3 werkdagen met u

Produkte von Andis

Andis

Andis hier bij hairstyltools.nl

De Beginningen

Andis Company heeft zijn wortels toen Matthew Andis in de Mitchell Motor Car Company in Racine, Wisconsin, USA werkte als gereedschapsmaker, en hij besloot om zijn eigen bedrijf te openen.

Het voordeel van Andis Clipper was dat hij kleiner en sneller was. Deze Clipper was de eerste generatie van de huidige Master Clippers, die nog steeds een van de meest populaire modellen van Andis is. De productie is begonnen in de kelder van de Andis familie, en de hele familie heeft geholpen bij de montage van de clippers. Matthew verkocht ze van huis tot huis in de kapperssalons van Racine en de omgeving.

Amerikaanse kappers wilden graag de nieuwe Andis Clipper gebruiken.


De tweede generatie, 1938 - 1971

Matthew G. Andis Jr., een elektrische ingenieur van de Marquette University in Milwaukee, Wisconsin, werd president in 1938, toen zijn vader naar zijn gezondheid naar Florida verhuisde. Matthew G. Andis, de tweede president van Andis, is geassocieerd met het ontwerp van de nog populaire T-Outliner trimmer.

De derde generatie, 1971 - 2010

In februari 1971, toen Matthew L. Andis 32 was, nam hij het bedrijf over. Rond deze tijd waren de Beatles populair, en de kapper- en schoonheidsindustrie had een enorme neergang, terwijl de kapsels overnachten veranderd. Gedurende deze tijd is Andis uitgebreid op vele manieren: haar- en krulstangen werden in de productfamilie opgenomen en nog veel meer.

De vierde generatie, 2010 - heden

Matthew K. Andis werd benoemd tot president van Andis Company op 1 juni 2010 op 38 jarige leeftijd. Hij is de vierde generatie en deelt verantwoordelijkheid, het bedrijf met zijn zus Laura Andis.

Wat is er nog voor? Andis is van plan om door te gaan met innovatie met nieuwe producenten

Laatst bekeken
chatImage
Neem contact op met:
Karl-Heinz
Hairstyletools.nl
Karl-Heinz
Hallo, Dank u voor uw interesse in onze producten en diensten. Wij geven u graag advies en horen graag van u.
Welkom bij Hairstyletools. Buiten onze openingsuren kan het zijn dat wij iets langer nodig hebben om uw vraag te beantwoorden.
whatspp icon whatspp icon